22 December 2013

He's teenager today!

Allahu Allah! Today he is 11 years old. Look, how time flies! My boy is a teenager now! The fact is, I'm getting older and he's getting bigger and stronger. May Allah help me with this challenge too!

Muammar, dialah imam solat ummi sejak berumur 8 tahun apabila kami berjemaah. Dia anak yang penyabar, terutama dalam melayan kerenah si Ayman. Abang yang sungguh penyayang dan mudah kasihan kepada Mawaddah. Dia juga mempunyai daya saing yang tinggi. Jika sesuatu itu ingin dicapainya, he'll work for it!

Abang Muammar, anak ummi yang soleh dan baik. Meskipun abang tak ada di sisi ummi hari ini. Doa ummi sentiasa untuk abang agar abang selamat ber'KEM' bersama kawan2 di sana dan pulang ke pangkuan ummi dengan jayanya.

Ummi berdoa agar abang Allah kurniakan izzah yang tinggi serta kemuliaan di dunia dan di akhirat. Lagi satu, tak lupa ummi doakan agar abang, ayah dan Ayman akan memimpin tangan ummi dan Mawaddah bersama2 kita menuju Firdaus Allah nanti. Ameen. In sh aa Allah!

Salam Ulangtahun Kelahiran ke-11 anakku... Muammar.


A very caring brother...
Acting...

Wallahua'lam
Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi

4 comments:

Anonymous said...

Selamat hari lahir abg Muammar. Muga seluruh kehidupan bg Muammar sentiasa diberkati Allah. Mawaddah sangat bertuah menjadi adik abg Muammar.

Ummu Hanna @ Hana' said...

semoga anak-anak kita menjadi generasi rabbani. aaminn thumma aamiin.

harga handphone samsung galaxy terbaru said...

kunjungan

azura said...

Salam akk.. Anak sy sama syndrome dgn anak akk.. Boleh x akk bg emel @ fb @ hp no tuk berhubung.. Coz sy x jumpa lg kanak2 yg sama sakitnya dgn anak sy.. Di malaysia ssh nak jumpa.. Sy juga nak tahu lebih lanjut,secara dekat lg mengenai syndrome ini.. Coz syndrome ni jarang berlaku.. Jd kat malaysia pun ssh nak jumpa org yg sama ada syndrome ni.. Nanti akk emel la sy ye.. zuraim171206@gmail.com fb:zura_im@yahoo.com thanks..